Известие

Collapse
No announcement yet.

Между 146 и 155

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pent
    за 145 само след 97ма! и то края! най-добре 98 - 99!

ето едно цитатче от една известна статия:
    "компанията дори прекратява временно производството на модела през 1997 г. и променя основно конструкцията на скоростната кутия"

и още едно:

"Alfa\ romeo 145/146 определено може да се нарече стъпка в правилната посока към привличане на купувачи вън от групата на заклетите фенове на марката. Макар съвсем да не е лишен от недостатъци, моделът има какво да предложи на мераклиите за бърза, красива и относително евтина кола - особено екземплярите след 1996 г., за които са полагани нужните грижи."
    Това не е точно така мойта като е 96 пройзводство 97 купена та кво и е даже таблото и не дрънка а на новите променената централна конзола се скапва и дрънчи.. А на тия драскачи който не са и виждали 145(6) и се прават на много разбиращи не им имайте никакво доверие щото точно тоя от който е цитата е писъл такива тъпотии за 155 ама явно не знае че практически 145 и 155 са почти еднакви като механика, а и това със спирането на пройзводството утрепа рибата ми че те сменят тогава и боксерите с ТС-и и явно че скоростите вече не са същите

Comment

Абе тоя сме го обсъждали 100 000 пъти ама явно има заблудени дето още го четът
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

пича ще си мисли дали да го има впредвид заблудения приема по презумция, умния чете
        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent
          пича ще си мисли дали да го има впредвид заблудения приема по презумция, умния чете
          Пък най-умния разчита на практиката - или "око да види ръка да пипне" ,
          а написалия тази статия не е имал такава Алфа - преписал е доста от една руска статия и е добавил това което е чул-недочул - аз я бях намерил статията на руски, ама сега не ми се търси.

Та все пак е най добре да се чуят отзивите на хората притежаващи въпросните коли - отколкото да се вярва на хора виждали колата от разтояние
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

така е васко, но от кола до кола..... разлика много! това коя е сполучлива и тн..... няма нищо лошо да има впредвид още едно мнение! пак нека да си пита и да гледа!

мислиш ли че няма нищо вярно в тази статия?
            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Има и верни неща - Примерно че най-кефят 1.8 и 2.0
              Сега серьозно - да има - проблема които се споменава за скоростните кутии на боксерите и факта че 1.3 боксер е слабичък за тази кола, сигурно има и друго - все пак не бях сигурен и за скоростните кутии - за тях знам от това което са споделяли като проблем колегите тук.
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

тва със скоростите наистина касае боксерите, които имат добре известни проблеми със скоростите още от времето на 33ката

моята като е 99та това не и попречи да счупи 2ра скорост, и после и диференцияла )))))))))
                така че като ти е писано ... нема да избегаш

аз сега съм със скоростна кутия с щемпел 96та на нея, и е перфектна, да чукна на дърво....

та така

@гиги за таблото , не ми гавари, твоито ако не дрънка, то е ОГРОМНО изключение! намен таблото не ми мъцва, е за сметка на други неща

@всички, мисля че все пак трябва да имаме един добър тон тук, а да не се доказваме един на друг кой колко е велик, и другите са ламери все пак тук сме за да се опитваме да си помогнем, и да се уважаваме, и дори обичаме
                '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

155

бземи си 155!!! В 146 аз примерно отзад не мога да се сабера-главата ми удря в тавана...не,4е ми е голема главата или съм висок,колата си е за деца
                  Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Re: 155

Първоначално публикувано от virusalfa
                    бземи си 155!!! В 146 аз примерно отзад не мога да се сабера-главата ми удря в тавана...не,4е ми е голема главата или съм висок,колата си е за деца
                    Вируса пак се изказа
                    Аз ще кажа следното: ВЗЕМИ СИ ТАЗИ, КОЯТО ТИ Е НА СЪРЦЕ И ДА СИ Я КАРАШ СЪС ЗДРАВЕ
                    От много избиране ще седнеш на някой к** накрая
                    sigpic

Comment

Най добре отиваш на горубляне например правиш кръгче с 155 после със 146 и виждаш че пак не можеш да вземеш решение щото и двете кефят яко. Затова търсиш по читава меткаш се и караш.
                      Аз сега временно карам освен мойта и тази от аватара на Додо и все не мога да взема решение с коя да излезна просто ми е кеф и с двете, но интересното е че по различен начин. Единствено ако ти трябва голям багажник взимаш 155 обема му е колкото на S-класа

Comment

Имах алфа 155 2.0 twin spark Super, 96 г., невероятна отвъртре, махагон, конкретно на такава ако попаднеш-не се колебай. Съжалявам, че я продадох, но се утеших наскоро с 145, 1.6 boxer, съгласен съм с всички - звука е друго нещо. Всичко зависи от състоянието, това е определящо, не гледай конкретен модел. Запази обаче търсенето само до Алфи

Comment

Въпрос на вкус,ако питате мен
                          Grande Punto 1.9 Sporт
                          98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

Working...
                          X